Qui som

Club Esportiu Santa Eugenia de Ter

El CESET és una entitat esportiva privada sense ànim de lucre i amb un component social important reflectit en els seus propis estatuts.

Fundat l'any 1983 per l'Associació de Veïns del barri de Santa Eugenia de Ter (Girona) en el marc de la comissió esportiva de la mateixa, posteriorment l'Associació es va desvincular del CESET i aquest va començar a funcionar com a entitat esportiva independent però, sí, mantenint l'esperit fundacional.

El CESET té equips masculins i femenins. Els nostres jugadors estan en una franja d'edat que oscil·la des dels 5 anys (formació de base al bàsquet) fins a equips de categoria sènior i veterans, sent aquests els exjugadors que arribats a la maduresa mantenen una relació amb el club.

Cal destacar que el CESET manté molt arrelat el seu esperit de formació i convivència dels seus jugadors i del seu entorn social, col·laborant molt estretament amb els centres educatius de la zona i amb les diferents entitats socials del barri.

Cal destacar que el nostre camp de joc és el Pavelló Municipal de Santa Eugènia, una instal·lació municipal a la nostra disposició, on poder realitzar els entrenaments i partits necessaris per a la pràctica del Bàsquet.

Tal com marquen els nostres estatuts fundacionals donem suport a la integració social i cultural, mitjançant l'esport, d'un gran nombre de nens i nenes mancats de recursos econòmics i socials.


JUNTA DIRECTIVA
CESET GIRONA

Guardar