Política de privacitat

El domini: https://www.cesetgirona.com és propietat de CLUB ESPORTIU SANTA EUGENIA DE TER, amb el NIF G17151317, inscrita en el Registre d’Entitats Esportives. El domicili és carrer Bassegoda, 17 baixos 17006 Girona. També pot posar-se en contacte amb nosaltres en l’e-mail: cesetgirona@gmail.com

Propietat intel·lectual i industrial:

Tot el contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l’usuari d’aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa del Club Esportiu Santa Eugenia de Ter.

Responsabiltat en els enllaços:

CLUB SANTA EUGENIA DE TER inclou en el seu lloc web enllaços a pàgines dels seus proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per aquests. CLUB SANTA EUGENIA DE TER no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

Protecció de dades:

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de CLUB SANTA EUGENIA DE TER amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació  que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Carrer Bassegoda, 17, 17006 Girona, Ref. Protecció de dades.